Nagrobki Piła Granitowe Kamienne Kamieniarz Nagrobek z Granitu Kamienia Pila Kamieniarz Nagrobki Pojedyncze Podwójne Potrójne Rodzinne Cmentarz Chańskie Urnowe Gotowe Dziecięce dla Dziecka Marmurowe Kamieniarstwo z Marmuru Zakłada Kamieniarski w Pile Nagrobki Pomniki Grobowce Nowoczesne Na Raty Używane Z Piaskowca Firma Kamieniarska z Piły Blaty Kuchenne Łazienkowe Schody Zewnętrzne Wewnętrzne z Kamienia Granitu Parapety Granitowe Kamienne Piła

OPINIE

Opinie Naszych Klientów

Opinia

5,0 rating
21 sierpnia 2020

Wszystko dopracowane perfekcyjnie. Nic dodać nic ująć 🙂

Marlena

Opinia nagrobki

5,0 rating
11 lipca 2020

Dokładność i profesjonalizm to dwa wielkie atuty tej firmy, które w dzisiejszych czasach niestety rzadko można spotkać. Kontakt z wykonawcą bez zakłóceń. Cała współpraca przeszła sprawnie i na najwyższym poziomie. Oby więcej takich polskich firm. Polecam!

Marzena K.

Opinia

5,0 rating
4 lutego 2020

Solidne nagrobki, które wystarczą na lata. Zasłużone 5 gwiazdek.

Waldemar

blaty kuchenne na wymiar

5,0 rating
20 stycznia 2020

Blat który otrzymałam robi wrażenie. Solidny i perfekcyjnie wykończony. Przy transporcie panowie zachowali ostrożność. Właściciel bardzo miły i idzie się z nim dogadać. Widać, że jest już długo w tym biznesie bo zna się na tym jak nikt inny.

Michalina R.

Schody z kamienia

5,0 rating
11 listopada 2019

Zamówiliśmy nowe schody z kamienia naturalnego do naszego mieszkania. Bardzo porządne materiały, kontakt z właścicielem stały i bez zarzutów. O wszystkim byliśmy informowani. Profesjonalna firma.

Maciej Sz.

Szybko i sprawnie

5,0 rating
22 września 2019

Nic dodać ani nic nie można im zarzucić. Panowie pracują na najwyższych obrotach i potrafią dostosować się do każdej sytuacji. Wykonują dokładny projekt a dodatkowo cena jest bardzo dobra. Wszystko na duży plus więc leci oczywiście 5 gwiazdek 🙂

Rafał

Opinia

5,0 rating
11 sierpnia 2019

Bardzo dziękuje. Jesteście Państwo bardzo kompetentna firma. Na każdym kroku widać pełen profesjonalizm począwszy od obsługi klienta kończąc na pracownikach. Kompleksowo wykonujecie swoją pracę co się ceni

Mateusz

Parapety oraz blaty granitowe

5,0 rating
2 lipca 2019

Bardzo dobra, solidna firma. Wykonanie adekwatne do ceny. Duży wybór kamienia. Polecam

William L.

Schody na zamówienie

5,0 rating
19 kwietnia 2019

Polecam. Profesjonalna obsługa, doradztwo na wysokim poziomie. Przy składaniu zamówienia wszystko dokładnie omówiliśmy i zostałem w pełni poinformowany. Firma posiada ogromny wybór kamieni. Zlecenie wykonane bardzo szybko.

Norbert F.

Opinia

5,0 rating
16 czerwca 2018

Dziękuje właścicielowi za wsparcie w trudnych chwilach, i profesjonalne podejscie przy zorganizowaniu pogrzebu.

Katarzyna

Nagrobki

5,0 rating
10 kwietnia 2018

Naprawdę bardzo dobra firma. Nagrobek dla rodziców na cmentarzu dokładnie taki jak chcieliśmy. Polecam

Ilona

Opinia o fimie

5,0 rating
17 stycznia 2018

Trafiliśmy na waszą firmę dzięki pracom, które wyróżniały się spośród innych przede wszystkim jakością wykonania a także wysokiej jakości materiałami. Wielkie uznanie i podziękowanie dla właściciela i znakomitą współpracę.

Włodzimierz B.

Polecam tę firme 🙂

5,0 rating
15 sierpnia 2017

Polecam z całą odpowiedzialnością tą firmę. Robiłam w tej firmie nagrobek i jestem bardzo zadowolona.Firma jest bardzo solidna i terminowa a do tego bardzo miła i fachowa obsługa.

Lucyna W.

Nagrobek z granitu

5,0 rating
3 czerwca 2017

Pragnę polecić każdemu tą firmę, kto szuka solidnego i kontaktowego fachowca. Pełen profesjonalizm. Właściciel świetnie doradza. Miły, kontaktowy i kulturalny. Znajacy się na fachu. Nagrobek wyszedl lepiej niż sobie wyobrażaliśmy.

Jerzy

Solidne nagrobki

5,0 rating
28 marca 2017

Przede wszystkim bardzo konkretne podejście do sprawy i klienta. Co do przebiegu całego procesu realizacji oraz jakości wykonania brak najmniejszych zastrzeżeń.

Grzegorz

Opinia

5,0 rating
13 marca 2017

Firma robiła nagrobek mojego Ojca. Jestem bardzo zadowolona, profesjonalna, szybka robota. Bardzo polecam.

Dorota S.

Firma na 5!

5,0 rating
5 stycznia 2017

Usługa wykonana sprawnie, w terminie, fachowe doradztwo, miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim ten Zakład.

Małgorzata

Opinia nagrobki

5,0 rating
13 grudnia 2016

Rzetelne wykonawstwo,dobre materiały oraz mila i fachowa obsługa.
Dlatego też daje 5 gwiazdek.

Helena

Opinia na temat firmy

5,0 rating
24 października 2016

Solidna firma. Na każdym kroku widać profesjonalne podejście, poczynając od fachowej obsługi w biurze i na montażu kończąc. Jesteśmy całą rodziną bardzo usatysfakcjonowani. DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ I POLECAMY TA FIRME

Mariusz P.

Profesjonalne wykonanie nagrobków

5,0 rating
30 lipca 2016

Bardzo solidna firma, rzetelni i pomocni ludzie.
Szybko i ładnie zrobione literki w kamieniu.
Możliwość wyboru projektu.
Polecam serdecznie.

Karolina U.

Polecam

5,0 rating
8 kwietnia 2016

Firmę polecił mi znajomy i tak jak powiedział wszystko zgodnie z projektem i w terminie
Polecam

Jan T.

Nagrobki wykonane przez was

5,0 rating
17 stycznia 2016

Kompetentna i solidna firma, profesjonalne doradztwo, szczerze polecam. + terminowość i kultura osobista na najwyższym poziomie.

Magda

Nagrobki na zamówienie

5,0 rating
2 grudnia 2015

Zamówiłem nagrobek, pomnik wykonany bardzo dobrze i w terminie, widać pełen profesjonalizm. Kamień ładny, firma zdecydowanie do polecenia.

Rafał K.

Nagrobki na +

5,0 rating
10 października 2015

Nagrobek wykonany solidnie i zgodnie z projektem.
Bardzo dobry kontakt i doradztwo.Wykonawca terminowy, nagrobek wykonany w ustalonym terminie. Polecam wszystkim niezdecydowanym wybór tej firmy.

Krzysiu

Firma zasługująca na miano najlepszej.

5,0 rating
25 maja 2015

Konkurencyjne zakłady kamieniarskie z okolicy odpadają w przedbiegach. Zaoferowaliście zdecydowanie niższą cenę od konkurencji zachowując dobrą jakość wykonania nagrobka. Tak jak podkreślają to wcześniejsze opinie, właściciel jest osobą bardzo miłą i sympatyczną. Potrafi w weekend w środku nocy pracować nad projektem nagrobka tak aby oddać pracę do użytku najszybciej jak to możliwe. Polecam każdemu i sam ponownie wybrałbym ten zakład.

Artur S.

Nagrobki na medal

5,0 rating
15 lutego 2015

Dziękuję za zrobienie kominka oraz blatów. Szczerze doceniam fakt, że pomimo niespodziewanych problemów, usługa została wykonana szybko, sprawnie i profesjonalnie. Świetna ekipa montująca! ?

Aneta

Opinia (blat i cena)

4,0 rating
28 listopada 2014

Szybka profesionalna robota. Cena do przyjecia choc nie tak tanio. Dzieki.

Ryszard B.

Kamienne nagrobki

5,0 rating
1 czerwca 2014

Bardzo polecam! Pofeska w wykonaniu i doradztwie 🙂 ich kamień od dawna cieszy moje oko 🙂

Daniel P.

Nagrobki

5,0 rating
2 marca 2014

Profesjonalne i fachowe podejście do tematu i klienta. Terminowa realizacja a przede wszystkim indywidualnie dobrane projekty. Serdecznie polecam

Hanna Z.